098-217-690

Master Vape Trgovina | Arhiva

Ovaj izvadak je iz ‘The Washington Post’ od 29-8-2019.
Prijevod je blago izmjenjen u duhu Hrvatskoga jezika.

“Državna i savezna zdravstvena tijela fokusiraju se na ulogu kontaminanta ili krivotvorenih supstanci kao vjerojatnog uzroka plućnih bolesti povezanih s vapingom, sada do 354 moguća slučaja u 29 država, što je skoro dvostruko više nego što je prošlog tjedna prijavljeno da su pod istragom, Washington Post je saznao.
 
Dužnosnici sužavaju moguće krivce na dodatke u vaping proizvodima, za koje se pretpostavlja da imaju THC, komponentu u marihuani, koja čini korisnike ‘high’, kao i na dodatke u nikotinskim vaping proizvodima.
 
Nagli početak ovih tajanstvenih bolesti i teški i karakteristični simptomi pacijenata naveli su istraživače da se usredotoče na onečišćivače, a ne na standardne proizvode za ‘vaping’ koji su u širokoj upotrebi dugi niz godina.
 
Ispitivanje “počinje upućivati ​​na to koja se otapala koriste, a to može jako varirati” – posebno kod krivotvorenih proizvoda ili proizvoda na crnom tržištu, uključujući potencijalno pogrešno označena otapala koja potrošači kupuju kako bi sami napravili “kućna piva”, “Rekao je službenik u centrima za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC)”, koji je na čelu istrage.
 
Uprava za CDC i FDA izdali su u petak ujutro izjavu upozoravajući da “svatko tko koristi proizvode e-cigarete ne smije kupovati s ulice (npr., Proizvode s e-cigaretom, s THC-om ili drugim kanabinoidima) i ne bi trebao mijenjati e-cigaretu ili dodavati bilo koje tvari koje proizvođač tim proizvodima nije predvidio.”

 
Originalni članak pogledajte OVDJE

Morate imati 18 godina ili više da posjetite ovu stranicu!

Molimo potvrdite svoju dob!

Naša web stranica koristi 'Kolačiće'. Pošto je vaša privatnost nama važna, kliknite na 'Više Informacija' da biste pročitali više o zaštiti privatnosti. Više Informacija

Politika Privatnosti i Politika 'Kolačića'


Master Vape posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika.


Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje naša stranica obrađuje odnosno prikuplja prilikom posjeta.


Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Politika zaštite privatnosti obuhvaća:


» Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka
» Politiku vezanu uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)
» Pravila vezana uz 'Newsletter' i otvaranje računa
» Web trgovinu
» Sigurnost
» Rokove pohranjivanja
» Prava korisnika
» Automatiziranu obradu
» Veze s drugim stranicama
» Obavijest o promjenama i kontakt


Potpuni tekst Politike privatnosti, Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području možete pročitati na našim stranicama: 'O Privatnosti' & 'O Kolačićima'

Zatvori