098-217-690

Često Postavljana Pitanja

Što je E-Cigareta?
handsome caucasion man holding electronic and ordinary cigaretteE-Cigareta je proizvod bez duhana. U stvari, E-Cigareta radi kao isparivač.

Za razliku od normalne cigarete gdje duhan sagorijeva, u E-Cigareti postoji mehanizam koji zagrijava E-Tekućinu koja se dalje pretvara u paru.

U osnovi, nema dima, nema mirisa dima, i nema ugljičnog monoksida i svih ostalih poznatih štetnih sastojaka. Sve što dobijete je samo glatki osjećaj pušenja kao normalne cigarete.

Općenito o E-cigaretama
UKRATKO:

Baterija služi kao izvor energije koja aktiviranjem provodi struju do grijača u isparivaču koji isparava tekućinu, daje obilnu paru i aromu koju ste odabrali!
Svojom funkcijom, izgledom, toplinom pare i aromom e-cigareta u potpunosti zadovoljava naviku pušača i u potpunosti zamjenjuje klasičnu cigaretu.

ZDRAVSTVENO:

Klasična (analogna) cigareta sadrži oko 4000 kemijskih sastojaka od kojih većina šteti zdravlju. Većina poznatih štetnih i kancerogenih supstanci kod klasične cigarete nastaje tijekom izgaranja dok kod e-cigarete to nije slučaj.

Koje su prednosti E-cigarete?
• NEMA DUHANA, NEMA KATRANA, NEMA TOKSINA POVEZANIH SA PUŠENJEM!
Elektronske (Električne) cigarete ne sadrže duhan. To znači da bez obzira na sve, možete dobiti svoju potrebnu dozu nikotina a da pri tom ne unosite u sebe preko 4000  štetnih sastojaka i kemikalija, uključujući više od 40 poznatih kancerogenih tvari koje nastaju izgaranjem kod klasičnih cigareta.
Istovremeno imate poznati osjećaj u grlu, rukama i ustima.
• NEMA DIMA NI MIRISA DUHANA
Elektronske cigarete ne ispuštaju iritirajući miris dima koji se uvlači u kosu, odjeću, zidove, namještaj i slično.
Sav miris odabrane e tekućine ćete osjetiti vrlo kratko i neće se zadržavati u prostoru.
• NEMA PEPELA
Budući da nema izgaranja ni plamena, nema pepela ni opušaka.
Vaši ukućani, suradnici i svi oko Vas bit će Vam zahvalni.
Nema efekta pasivnog pušenja, a dim koji proizvodi E cigareta je zapravo para koja nastaje isparavanjem e tekućine i nestaje u samo nekoliko sekundi!
• KONTROLIRAJTE UNOS NIKOTINA RAZLIČITIM SNAGAMA E TEKUĆINE!
Tekućina za  cigarete dolazi sa različitim snagama nikotina, od 0 do visoke.
Možete, primjerice početi sa snagom nikotina koja je jednaka snazi klasičnih cigareta koje ste kozumirali a zatim postepeno smanjivati razinu nikotina ako to želite pa sve do konačnog prestanka konzumiranja.
• UŠTEDITE I DO 85 % U ODNOSU NA DOSADAŠNJE TROŠKOVE PUŠENJA
Iako se početno ulaganje u E cigarete može činiti malo skupo na prvi pogled, u vrlo kratko vremenskom periodu uvidjet će te da investicija i više nego isplativa.
Ušteda kod konzumiranja E cigareta iznosi i do 85%, a investcija kod prosječnog pušača vraća se već za 20-tak dana.
• VIŠE EKOLOŠKI
Odbačeni opušci često su uzrok požara koji ugrožavaju živote, imovinu a pri tom i zagađuju okoliš.
Elektronske cigarete uveliko eliminiraju te rizike puno su blaže prema okolišu!
Da li je korištenje E-cigarete jeftinije i koliko?
Korištenjem e-cigarete možete uštedjeti do 85% dosadašnjih troškova za klasične cigarete.
Kod prosječnog pušača trošak konzumiranja e-cigarete mjesečno se može kretati do maximalno 110,00 Kn. U taj trošak spada kupnja grijača (jedinog potrošnog materijala kod e-cigareta) i tekućina za parenje.
Npr. – Ako pušite 1 kutiju cigareta dnevno (u prosjeku 20,00 kn) mjesečni trošak je minimalno 600,00 kn.
Kod e-cigarete trošak je od 80,00 – 110,00 kn (grijač 20,00 – 30,00 kn + tekućina 60,00 – 80,00 kn).

Naravno, postoje i skuplje i kvalitetnije varijante E-cigareta koje “Parenje” podižu na još jedan malo viši nivo i to onda postaje neka vrsta “uživanja”-

U svakom slučaju, bez obzira na koju se varijantu odlučite, Vaš život postaje kvalitetniji i sve su varijante jeftinije i kvalitetnije od konzumiranja klasičnih “analognih” cigareta i pomažu svakome tko ih kozumira da se postepeno i sigurno riješe navike pušenja postepenim smanjivanjem unosa nikotina u organizam pa sve do konačnog prestanka!

 

Morate imati 18 godina ili više da posjetite ovu stranicu!

Molimo potvrdite svoju dob!

Naša web stranica koristi 'Kolačiće'. Pošto je vaša privatnost nama važna, kliknite na 'Više Informacija' da biste pročitali više o zaštiti privatnosti. Više Informacija

Politika Privatnosti i Politika 'Kolačića'


Master Vape posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika.


Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje naša stranica obrađuje odnosno prikuplja prilikom posjeta.


Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Politika zaštite privatnosti obuhvaća:


» Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka
» Politiku vezanu uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)
» Pravila vezana uz 'Newsletter' i otvaranje računa
» Web trgovinu
» Sigurnost
» Rokove pohranjivanja
» Prava korisnika
» Automatiziranu obradu
» Veze s drugim stranicama
» Obavijest o promjenama i kontakt


Potpuni tekst Politike privatnosti, Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području možete pročitati na našim stranicama: 'O Privatnosti' & 'O Kolačićima'

Zatvori