098-217-690

Master Vape Trgovina | Arhiva

CNN Health je objavio:

 

Za to može biti kriv vitamin E acetat povezan s THC-om!

 
“Prema službenicima Američkog Centara za Kontrolu i Prevenciju Bolesti (CDC), krivnja za nacionalnu epidemiju e-cigareta, koja je povezana s desecima smrtnih slučajeva, može biti kriv vitamin E acetat, dodatak koji se ponekad koristi u THC-u i drugim vaping proizvodima.
 
Doktorica Anne Schuchat, glavna zamjenica direktora CDC-a, rekla je da bi ona to okarakterizirala kao proboj u istrazi agencije, iako je potrebno još testova.
 
“Ova nova otkrića su značajna”, rekla je Schuchat tijekom brifinga u Petak. “Imamo snažnog krivca”.
 
CDC kaže da su njihovi testovi pronašli vitamin E acetat u uzorcima uzetim od 29 pacijenata oboljelih od bolesti povezanih s vapingom u 10 država. THC, odnosno tetrahidrokanabinol, primarna psihoaktivna komponenta biljke kanabisa ili njegovih metabolita otkriveni su kod 23 od 28 bolesnika…..
 
…..
 
Dok istraga ne bude gotova, CDC predlaže ljudima da se suzdrže od upotrebe svih vaping proizvoda s THC-om, bez obzira na to gdje ih ljudi kupuju. Ispitivanjem je utvrđeno da su mnogi od ovih proizvoda koje su pacijenti koristili kupili putem interneta ili bili primljeni preko prijatelja ili obitelji, a ne putem vaping prodavnica ili u licenciranim THC dispanzerima.”
 


 
Ovaj članak je malo skraćen i modificiran u duhu Hrvatskog jezika.
 
Originalan članak možete pročitati OVDJE.

Morate imati 18 godina ili više da posjetite ovu stranicu!

Molimo potvrdite svoju dob!

Naša web stranica koristi 'Kolačiće'. Pošto je vaša privatnost nama važna, kliknite na 'Više Informacija' da biste pročitali više o zaštiti privatnosti. Više Informacija

Politika Privatnosti i Politika 'Kolačića'


Master Vape posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika.


Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje naša stranica obrađuje odnosno prikuplja prilikom posjeta.


Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Politika zaštite privatnosti obuhvaća:


» Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka
» Politiku vezanu uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)
» Pravila vezana uz 'Newsletter' i otvaranje računa
» Web trgovinu
» Sigurnost
» Rokove pohranjivanja
» Prava korisnika
» Automatiziranu obradu
» Veze s drugim stranicama
» Obavijest o promjenama i kontakt


Potpuni tekst Politike privatnosti, Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području možete pročitati na našim stranicama: 'O Privatnosti' & 'O Kolačićima'

Zatvori