098-217-690

Master Vape Trgovina | Arhiva

U zadnje vrijeme objavljeno je mnogo vijesti o ‘Vaping’-u. Ispod je kratki opis pogodnosti o korištenju e-cigareta od ‘Public Health England (PHE)’ .

Glavni nalazi PHE-a su da:

  • ‘Parenje’ ili ‘Vaping’ predstavlja samo mali dio rizika od pušenja i prebacivanje sa pušenja na ‘parenje’ donosi znatne zdravstvene beneficije.
  • E-cigarete mogu pridonijeti barem 20.000 uspješnih novih prekidanja pušenja godišnje i eventualno mnogo više.
  • Uporaba e-cigareta povezana je s poboljšanim stopama pada pušenja diljem zemlje.
  • Tisuće pušača pogrešno vjeruju da je ‘Vaping’ jednako štetno kao pušenje; oko 40% pušača nije niti pokušalo probati e-cigaretu.
  • Postoji mnogo javnog nerazumijevanja o nikotinu (manje od 10% odraslih razumiju da većina šteta zdravlju od pušenja nije uzrokovana nikotinom).
  • Korištenje e-cigareta u Velikoj Britaniji je tijekom posljednjih nekoliko godina doseglo nešto manje od 3 milijuna.
  • Dokazi ne podupiru zabrinutost da e-cigarete predstavljaju put do pušenja među mladima (stopa pušenja mladih u Velikoj Britaniji i dalje pada, redovito korištenje je rijetko i gotovo je u potpunosti ograničeno na one koji su pušili).

PHE-ov dokazni pregled dolazi samo nekoliko tjedana nakon izvješća Američke nacionalne akademije znanosti, inženjerstva i medicine o e-cigaretama. Njihov zaključak o sigurnosti e-cigareta također pokazuje da na temelju dostupnih dokaza “e-cigarete su vjerojatno daleko manje štetne od ‘zapaljivih’ duhanskih cigareta”.

Pročitajte više o najnovijim saznanjima o ‘Vaping’-u na originalnoj stranici Public Health England (PHE) objavljenoj 6.2.2018.

Pošto je web stranica pisana na engleskom jeziku, morat ćete upotrijebiti značajku za prijevod stranice na svom pregledniku.

PS:
Naš je prijevod blago modificiran u duhu razumljivog hrvatskog jezika. Izvorni artikal je naveden i povezan sa ‘linkom’ iznad.

Morate imati 18 godina ili više da posjetite ovu stranicu!

Molimo potvrdite svoju dob!

Naša web stranica koristi 'Kolačiće'. Pošto je vaša privatnost nama važna, kliknite na 'Više Informacija' da biste pročitali više o zaštiti privatnosti. Više Informacija

Politika Privatnosti i Politika 'Kolačića'


Master Vape posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika.


Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje naša stranica obrađuje odnosno prikuplja prilikom posjeta.


Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Politika zaštite privatnosti obuhvaća:


» Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka
» Politiku vezanu uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)
» Pravila vezana uz 'Newsletter' i otvaranje računa
» Web trgovinu
» Sigurnost
» Rokove pohranjivanja
» Prava korisnika
» Automatiziranu obradu
» Veze s drugim stranicama
» Obavijest o promjenama i kontakt


Potpuni tekst Politike privatnosti, Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području možete pročitati na našim stranicama: 'O Privatnosti' & 'O Kolačićima'

Zatvori